BATTERY EXHAUSTED

Tää on tätä mun tuuria. Jaksat vääntää sunnuntaina päällesi muutakin kuin pyjaman ja nakitat pienen maanittelun jälkeen siskosi ottamaan muutaman kuvan sinusta kun vihdoin poistutte ulkomaailmaan. Paino sanalla muutama, sillä akku loppui kahden(2!!) kuvan jälkeen. Koska päätin olla jatkossa vielä hiukan kapinallisempi ja rennompi blogin suhteen, mä päätin julkaista nää kaksi mestariotosta. Olkoon asukuvien sijaan sitten vaikka tyylinäyte siitä, kuinka edustava meikäläinen osaa välillä olla. 

15.4

”Hi bitch, shut up, I’m trying to do my blogger-pose!” 

”Hahaha, yea I know that I’m hot!” 

Niin ja nää on myös niitä kuvia joiden jälkeen bloggaaja kipittää kuvaajansa luokse, nauraa hetken aikaa vituralleen menneille säädöilleen ja miettii valotustaan hetken uudelleen. Vai mitäs tykkäätte meikän piiikkasen valkosista käsistä?