THE PLACE BEYOND THE PINES

Meitsi oli leffa-addiktina aika innoissaan, kun pääsi viime viikolla pyllähtämään Maximin penkkeihin Basson ja Scanboxin kutsumana. Ennakkonäytöksessä oli tänä viikonloppuna ensi-iltansa saanut uutuus, The Place Beyond the Pines, josta olin jo ennakkoon suhteellisen innoissani. Yritän esittää, ettei syy ollut leffassa näyttelevät Bradley Cooper ja Ryan Gosling, mutta ette te mua kuitenkaan uskoisi. Mahtavien näyttelijävalintojen lisäksi elokuva oli kuitenkin muutoinkin näkemisen arvoinen. Ainakin jos satutte omaamaan yhtään samankaltaisen elokuvamaun kuin meikäläinen. 

PLACE BEYOND THE PINES

Arvostin erityisesti alun yllättäviä juonenkäänteitä, joita edes meikäläinen ei olisi arvannut, jännittävästi kolmeen näytökseen jakautuvaa kokonaisuutta, maailman onnistuneinta ja uskottavinta ysäristailausta, oikeasti mielenkiintoisia kohtauksia sekä Bradley Cooperin täydellistä takalistoa Leviksen viisnollaykkösissä. Hyvistä elementeistä huolimatta loppua kohden tunnelma kevyesti lopahti turhien venytyksien takia, mutta kaiken kaikkiaan mahtava raina, joka on pakko käydä katsomassa uudelleenkin. 

Tässä siis oiva vinkki esimerkiksi niille, jotka kaipaavat jotain vaihtelua pääsiäisen viettoonsa. Tai voi niitä suklaamunia kai tuolla elokuvateatterin pimeydessäkin mussuttaa ;-)