SOMETHING JUST FOR ME

Ei sais valittaa, varsinkaan kun ei oikeasti edes yhtään haittaa, mutta pakko kuitenkin. Mää meinaan hukun tällä hetkellä ihan täysin kosmetiikkaan. Syytän asiasta täysin, ketäpä muutakaan, kuin itseäni. Mutta kun en mä vaan pystynyt taaskaan vastustelemaan Itä-Euroopan maagisen halpoja hintoja. Kannoin viimeksi joulukuussa Prahasta selkä vääränä kylpysuolaa ja kynsilakkaa, mutta silti oli pakko seota ihan täysin. Ostin itselleni shampoota ja hoitsikoita, hiuksiin jätettäviä öljyjä ja selvityssuihkeita ja luomusaippuaa, joka tuoksuu ihanan kirpakasti mintulle. Ja meikkejä. Voi herranjumala että mä ostin meikkejä. 

Onnistuin jotenkin oikeuttamaan nämä kaikki itselleni ihan vain siksi, että ne oli hiton halpoja, mä (melkein ainakin) tarvitsin niitä kaikkia ja noh…siihen ne (teko)syyt sitten kai loppuivatkin. Mutta sitten mä tulin kotiin, ja mua oli vastassa yllättäen muutama postin saapumisilmoitus. Ja arvaatteko mitä mä sitten kiikutin kotiin? Kaksi paketillista kosmetiikkaa…..

En valita, koska mä olen hitsi vieköön todella innoissani noista kaikista, mutta joku pieni ääni mun pääni sisällä kiljuu kauhusta tätä kulutushysteriaa kohtaan. Joten nyt kun olen saanut kerrottua teille, että ei, en pidä tuota alla näkyvää kosmetiikkaryöppyä mitenkään inhimillisenä ja normaalina, niin nyt mää sit intoilen niistä. Saanhan mää tehdä niin, saanhan? No teen kuitenkin. 

DSC00937DSC00944

Muhun otettiin tässä taannoin yhteyttä L’Oréalilta ja kysyttiin, että olisko mulla kiinnostusta testailla Maybellinen tämän vuoden uutuuksia. Vastausta ei tarvinnut miettiä kauaa, varsinkaan kun mun muutama tämän hetken lempparituotekin löytyy Maybellinen valikoimasta. Sieltäpä sitten kolahti oikein sievä arsenaali tuotteita(kiitoksia vaan), joilla saa helposti hiukan piristettyä naamataulua ja kynsiä kevätkuntoon. Huulipunat on kummatkin ihan huippuja, vaalean violettia kynsilakkaa kerkesin jo sutimaan varpaisiini ja kynsitarrojen käyttöä odotan enemmän kuin innolla. Ripsiväriä en viitsi vielä avata, mutta ainakin Joanna oli antanut sille kiitettävän ylistävät arvostelut. Paketissa tuli lisäksi mukana hyvin epäkuvauksellinen(perfektionisti täällä päivää) kynsilakanpoistoainepurkki, joka oli kaikessa outoudessaan ihan mielettömän näppärä. Iina oli tehnyt blogiinsa sen käytöstä hyvän giftin, joten käykääpä kurkkaamassa se täältä(click), jos alkoi kiinnostamaan. 

DSC00909DSC00915

Jep, siinä ne sit olisivat ne Budapestin tuliaiset. Ihan sillai kevyesti hävetti ladata nuo kuvat tänne, mutta mitäs sitä nyt valehtelemaan. Ihan rehellisesti nyt myönnän, että tuli ostettua koko loppuvuodeksi ripsaria, maailman parhaita, voidemaisia luomivärejä, uusia pirteitä huulipunia- ja lakkoja, muutama kynsilakka alati kasvavaan kokoelmaani, kulmakynä- ja vaha, musta kajalkynä, jonka ostoa olen vitkutellut jo pari kuukautta, väritön irtopuuteri, peitevoidepaletti, bb- ja meikkivoide kesäksi sekä tollanen herkän pinkki voide(?), jota voi käyttää sekä huulilla että poskilla. Puuh. Ja Suomen hinnoissa olisin saanut samalla hinnalla ehkä kolmasosan tuosta satsista, jonka ansiosta mun ei varmaan tarvitse ostaa kosmetiikkaa yli puoleen vuoteen.


Melkein kaikkia olen jo hiukan testaillut(paitti ripsareita ja tuota hileistä kynsilakkaa) ja ainut johon olin hieman pettynyt oli tuo luumuinen huulilakka. Värisävy ei ollut ehkä ihan niin intensiivinen, kuin olin pääni sisällä kuvitellut. Mutta tarvii kokeilla sitä vielä jonkun värillisen huulipunan päälle. 


DSC00924

DSC00929

Ja sitten viimeisimpään eli Livboxin maaliskuun pakettiin, jonka sisällöstä ilahduin suuresti. Se kun oli ladattu täyteen mielenkiintoista luonnonkosmetiikaa, joista muutamat olivat minulle entuudestaan täysin tuntemattomia. Erityisesti ilahduin Burt’s Beesin käsivoidepurnukasta sekä Ma Provencen palashampoosta. Jälkimmäinen lämmitti sydäntä ihan vain siksi, että olen jo pitkään ollut utelias tuollaisten hiuksia pesevien palasaippuoiden tehokkuudesta. Lisää paketin sisältämistä tuotteista voit lukea täältä(clickiti click!) 

Että semmosta. Mä lupasin jo kämppikselleni näiden kuvien ottamisen jälkeen, että aion uida kosmetiikassa seuraavat kuukaudet. Tiettekö läträän oikein kunnolla ja surutta. 

Näkyykö mitään mielenkiintoista? 


PS. Oikolukulaite aka aivot on edelleen lomalla, joten en ota vastuuta mahdollisista kirjoitusvirheistä tahi aivopieruista.