REORGANIZATION

Uskokaa tai älkää, mutta mä selvisin hengissä viikonlopusta. Oma uksoni oli kyllä välillä hiukan koetuksella, kun inventoitiin puutarhamyymälää sellasessa mukavassa parinkymmenen asteen pikku pakkasessa. Olin totta kai auttamatton uupunut kun pääsin vihdoin eilen illalla kotiin, mutta siitä huolimatta sain siinä seitsemän aikaan illalla idean hiukan uudelleen järjestää huonekaluja. Älkää kysykö että miksi, emmä vaan tiedä.

4.314.34.32

Mutta kiitän kyllä kovasti sitä eilistä yliväsynyttä Pauliinaa. Täällä näyttää nyt meinaan oikein kivalta. Paljon avarampaa ja silleen, kun käänsin tuon kirjahyllyn seinää vasten. Se nyt tietysti tuhosi mun pikkuisen makuusoppini, mutta olen aika valmis menettämään sen tämän tilan tunnun takia. 

Tänään mä oon tehnyt myöskin kaikkea hyödyllistä. Rääpystellyt ennakkotehtäviä, kävässyt koulussa, hoitanut niitä ärsyttäviä pikkujuttuja, joita ei ikinä tule tehtyä ja hiukan pakkaillut matkalaukkuakin. En ole ihan vielä sisäistänyt sitä, että mä lähden tosiaan jo tällä viikolla sinne Budapestiin. Kivaaa!