REFUELING VITAMINS

Täällä päässä jatketaan edelleen sairastellen, vaikka olin ihan varma että mun eiliset ponnistukseni olisivat voineet hiukan auttaa asiaa. Nenä on vuotanut vielä enemmän, köhityttää ihan kamalasti ja väsyttää vieläkin enemmän. Sain luistettua suhteellisen hyvin arkisista velvollisuuksista ja keksityin itseni parantelemiseen. Se tuntui paljon mukavammalta, kun tankkasi itseensä järkyttävät määrät C-vitamiinia, ennen kuin nukahti lääkehuuruissa viltin alle koisimaan. 

P1010521P1010524

Koska kipeänä tekee väistämättä mieli laistaa terveellisestä ruokavaliosta, ajattelin olla itselleni armollinen ja tankata lounaaksi herkkuja. Mangoista ja vadelmista surrautettu fruitie sekä tuore ananas, omena, kiivi, raejuusto ja kuivatut marjat maistuivat ihan mielettömän hyviltä. Mitä mää nyt niistä maistoin. 

Nyt mä menen keittämään puuroa, kuivaamaan hiukseni, kippasen vielä yhden lääkesatsin kitusiini, menen nukkumaan ja toivon ihmeparantumista. Herätyskello soisi nimittäin abouttiarallaa kuuden tunnin päästä ja sitten me lähdetään lenkokentälle. Kihiihihi!