RANDOMNESS

Teksti kulkee jo toista päivää luvattoman surkeasti, mutta välillä on kai ihan sallittua, että aivot lyö tyhjää oikein urakalla. Siispä sen kummemmitta puheitta kaivelin kuvakansioiden kätköistä muutamia viikon sisällä kameraan tallentuneita kuvia, joiden ajattelin olevan julkaisemisen arvoisia. 

DSC00680

REPPU TOPSHOP/ TOTEBAG MANGO/ LOMPAKKO ZARA/ JUOMAPULLO CASALL/ 

Meikäläisen laukut viikko sitten odottomassa Lauraa ja autokyytiä Raumalle. Mun asustemakuni on kehkeytynyt ihanan yksinkertaiseksi viimeisen vuoden aikana ja jotenkin näen ne suht pitkäikäisinä kumppaneina. Ottaen tietysti huomioon sen, että lasken farkusta tehdyn repun, niiteillä kuorrutetun totebagin ja leopardilompakonkin mukaan näihin yksinkertaisiin kavereihin. Mulla on aina ollut kumman kieroutunut käsitys sanasta klassinen. 

P1010345P1010341P1010344

FAFA’S ISO ROBA 2, HELSINKI

Mä olen suhteellisen vakuuttunut siitä, että löysin itselleni uuden vakkariraflan Helsingistä. Olin kerennyt kuolailemaan Fafa’sin ruokalistaa jo hetken aikaa, kunnes mä vihdoin vaadin Emmiltä, että mennään sinne lounastamaan. Itse leivotussa pitaleivässä oli kaikenlaista herkkua grillatusta halloumista, tsatsikiin ja tabuleen. Ja nuo falafelit……ehdottomasti parhaita mitä olen koskaan syönyt. Siis ihan mielettömän hyviä. Suosittelen suurella lämmöllä!

DSC00698

SENSAIN PUHDISTUSLIINA N.12E/STOCKMANN

Uusin löytö ihonhoidon ihmeellisessä maailmassa on Sensain puhdistusliina. Se on oiva tuote ihmiselle, joka inhoaa jollain omituisella tavalla kasvojen pesemistä. Tiettekö sen tunteen kun unen pöpperössä vesi valuu paidan kaulukseen ja kyynärtaipeisiin? Yökh. No kuitenkin, tämän avulla peseminen helpottuu jotain potenssiin sata. Pesuaineen voi hieroa suoraan naamaan, sitten vain liina kosteaksi ja pyyhkimään. Mitä luultavammin rätti on täynnä meikkivoidetta ja poskipunaa, mutta se puhdistuu hetkessä kun sen huuhtelee kuumalla vedellä. Ja sitten vaan kuivumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. On se outo. 

DSC00711

ASTIAT MARIMEKKO&IITTALA

Taisin saada talven pimeinä iltoina kevyen yliannostuksen teestä, sillä mä havahduin yhtäkkiä tällä viikolla siihen, että mun teepannu oli lepäillyt laakereillaan varmaan kaksi viikkoa. Oli pakko korjata asia maanantaina ja koittaa selättää pienoinen pääsärky lemppariteensä(green tea&pomegranate, nam) ja aamupalan avulla. 

Ja siihen ne aivopierut taas loppukin. Palataan asiaan kun osaan taas kirjoittaa, pusuja!