MIXING EVERYTHING

Olin eilen kamalan ylpeä itsestäni, kun onnistuin käyttämään jokaikisen tunnin päivästä hyödyksi. Kävin töiden jälkeen siskon kanssa isoäitini luona, hurauttelin sieltä pikaisesti luokkakaverin synttärijuhliin ja käväisin mä illalla vielä baarissa toisen synttärisankarin eli Sohvin kanssa(onneee muru). Tiedostin varsin hyvin, että mulla on tänään aikainen herätys ja lähdin kotiin kerrankin hyvissä ajoin ennen pilkkua. Mutta sit mä kehittelin itselleni kamalan kriisin siitä, että mä en herääkkään aamulla kellon soidessa. Siispä mä päädyin stressaamaan sitä etten mä heräisi, koska olen niin väsynyt, joten mä en saanut unta, joten olin vielä tuplasti väsyneempi. Käy järkeen, eikö vaan? 

Mutta iloksenne voin todeta että kyllähän mä nyt heräsin. Tosin aivan himputin väsyneenä kahden tai lykyllä kolmen tunnin maittavien unien jälkeen. Keitin litran kahvia, heitin jotain vaatteiden tapaista niskaani ja hyppäsin kahdeksalta Helsingin bussiin. Normaalista poiketen mulla oli vaan messissä kaksi muhkeaa kassia täynnä vaatteita, jotka mä kävin suht hyvällä menestyksellä kaupittelemassa sillä paljon kohkatulla blogikirppiksellä Forumissa. Kuvasaldo on aikas naurettava ja meikäläinen tietty oli itse niin mäjähtäneen näköinen etten edes uskaltautunut kameran eteen. Siispä mä aattelin ovelasti sujauttaa tähän väliin asukuvat, hmmn….torstailta? Ainakin olin sillon paljon somempi kun tänään litran silmäpussieni ja jostain puun takaa ilmestyneen näppyläkatraani kanssa. 

DSC01130

DSC01116DSC01139

DSC01123DSC01135


NEULEPAITA LINDEX/ TAKKI CUBUS/ KAULAHUIVI STRADIVARIUS/ HOUSUT H&M/ LENKKARIT CIN CIN AMICA/ LAUKKU PROMOD/ 

Yritän selvästi(tosin tiedostamattani) hivuttaa pukeutumistani pikku hiljaa keväisemmäksi, kuten näistä torstain otoksista saattaa huomata. Arjen ylellisyys nimeltä huulipuna näyttäytyy naamalla muissakin väreissä kuin nudena, maiharit pääsivät mahdollisesti jo kesälomalle(ostin meinaan tänään muutamat pikkasen mahtavat bootsit) ja jostain syystä joka asuun on pakko saada jotain uutta ja raikasta. Positiivista kehitystä meikän neulenuttuihin siis luvassa! 

Pukeutuminen tuntuu tällä hetkellä muutenkin kiinnostavan aiempaa enemmän. Ehkä se johtuu tuosta auringon pilkahtelusta, siitä että siivosin vaatehuoneeni(se on hieno meinaan nähdä mitä kaikkea sitä omistaa) tai siitä että vyötärön ympärys saattaa olla taas kaventunut hiukan. Huippufiilis joka tapauksessa taas täällä suunnalla! 

Nyt mä menen surrauttelemaan ittelleni jonkinlaisen smoothien ja painun vällyjen väliin. Huomenna olisi mielenkiintoinen päivä, sillä mä lupasin itselleni vihdoin paneutua ennakkotehtäviini. Kävin sen sinetiksi tuolloin torstaina shoppailemassa ittelleni uudet, kunnolliset vesivärit ja sellaista ihanan painavaa paperia. Kattellaan jos se motivois mua hinkkaamaan kolmatta vuotta peräkkäin lähes identtiset tehtävät. 

Niin ja hei, mulla on teiltä kysyttävää! A) Oliko joku teistä ihanista tänään blogikirpparilla ja B) onko toi asu teistä liian sekava kaikkien printtiensä, matskujensa ja tyylisuuntiensa kanssa? 

Mää vastaan että A) olin(no ylläri) ja B) ei hemmetissä!