LOOKING GOOD…NOT!

Nyt olis kyllä niin harvinaisen epäedustavat asukuvat tarjolla, että ei mitään rajaa. Tukka oli edelleen sekaisin edellisillan baarireissun jäljiltä, paidan alla näyttäis pömpöttävän ainakin seitsemän kuukauden ikäinen masuasukki(kuinka ärsyttävä sana….),vaikka oikeesti siellä muhi vaan muutama minuutti sitten tuhottu hamppariateria ja poseeraaminenkin näyttää olevan normaalia kiusallisempaa. Mutta hei, ei sen niin väliä ole, mulla kun oli kauheen kivat vaatteet päällä. 

P1010998

P1011006P1011003P1010993

COLLEGEPAITA+HOUSUT H&M/ JAKKU ONLY/ LAUKKU MANGO/ TENNARIT CONVERSE/ RANNEKORUT LINDEX+NEWYORKER/ 

Jos olen johonkin vaatteeseen rakastunut tässä lähiaikoina, niin ehdottomasti tuohon näissä kuvissa näkyvään collegepuseroon. Se on niiiin mahtava. Meinas kuola lirahtaa poskelle kun näin tuon H&M:n ikkunassa ja oli pakko hipsiä ostamaan se, vaikka tuntuukin aina kohtuullisen tyhmältä shoppailla kyseisessä puljussa, kun on jossain muualla kuin Suomessa. Annettakoon tämä mulle anteeksi.