INSTAGRAM TERRORIST

Mä oikeasti aina välillä kevyesti säälin niitä, jotka ovat erehtyneet seuraamaan mua instagramissa. Sen lisäksi että mä pommitan sinne jatkuvalla syötöllä kuvia smoothieistani ja naamataulustani, niin pakko myöntää että Budapestissä vedin kyllä omastakin mielestäni ihan törkeät överit. Vai mitäs sanoisitte, jos kertoisin että latasin viiden päivän aikana Instagramiin yhteensä 71 kuvaa? Jep, jep. Ajattelin alkaa purkamaan niitä tälläi hiljalleen. 

PÄIVÄ 1 

instagram41instagram42instagram43instagram44

PÄIVÄ 2

instagram45instagram46instagram47

Puuuh, nyt mää meen vihdoin nukkumaan! Oon tässä nyt muutaman päivän hiki hatussa tehnyt kouluhommia(ja palauttanut kaks portfoliota just tänään huh huh), siivonnut ja käynyt töissä. Onneksi huomenna on pieni lepohetki, kun köröttelen koulun jälkeen bussilla Helsinkiin leffaenskariin, syömään ja totta kai näkemään ihania tytteleitä.