ETHNIC&PRINTED

Meikä otti koko loman rennosti ihan joka suhteessa. En suonut pienintäkään ajatusta koululle tai töille ja blogillekkin vain sen verran, että muistin muutamaan kertaan pyytää seuralaisiani kuvaamaan tämän usein koko loman ajan vain kameran takana viihtyvän kaverin. Pukeutuminenkin tosin oli, noh, rentoa. 

P1010558P1010576P1010570P1010557

PAITA PROMOD/ FARKUT+MAIHARIT H&M/ ARMYTAKKI CUBUS/ LAUKKU 2NDHAND/ KELLO* DANIEL WELLINGTON/ RANNEKORUT BIK BOK+GINA TRICOT+H&M/ 

*saatu blogin kautta

Arvatkaapa vaan, kuinka paljon ketutti tänään lähteä kouluun siinä niin kovin tutussa ”sata neulejuttua päällekkäin”-asussa, kun veteli viikon verran suurin piirtein samalla tavalla kuin yllä olevissa kuvissa? Eniten sydäntä särkee ajatella viime viikon perjantaita, kun köpöttelin koko päivän balleriinoissa(!!). Tuu jo kevät jooko, niin mää pääsen käyttämään mun kaikkia kivoja uusia juttujani. (Haluuks joku muuten nähä mitä mää raahasin Budasta kotiin päin?) 

PS. syytän noista otsarypyistä lyhyitä yöunia. Muutoin mä varmaan marssin kohta johkiin piikille, jos alan olemaan noin kurttunen jo kaksykkösenä.