BUDASHOPPING

Mää lupailin taas liikoja niiden ostosten kanssa. Tai siis kuvasinhan mä ne kaikki, mutta jostain kumman syystä ”lievästi” matkalaukussa ryppyyntyneet uutukaiset eivät olletkaan oikein edukseen. Siispä keskitytään vaan noihin asusteisiin, näette te ne kaikki vaatteet kuitenkin asukuvissakin. Jos mää nyt joskus saisin otettua niitä…jospa en lupaa mitään, niin saatatte vaikka oikeesti joskus nähdä ne. 

18.35

LENKKARIT&BALLERINAT CIN CIN AMICA 

En ollut ennen edes kuullut kyseisestä kenkäpuodista, enkä edes tiedä onko noita missään muualla kuin Budapestissä, mutta jessus mikä kenkätaivas se oli. Mut veti sisään niittikuorrutteiset kaunokaiset, jotka olivat kaikki kuitenkin yllättävän simppeleitä eli juurikin meikäläisen makuun. Niin ja olihan ne myös ihan naurettavan halpoja. Lenkkarit kustansivat hiukan alle kaksikymppiä ja balleriinat suurin piirtein kympin. 

Palvelussa puolestaan oli hiukan toivomisen varaa. Tai no ymmärränhän mä sen, että mä en saanut vaihtaa edellisenä päivänä ostamiani kenkiä koota isompaan, kun olin jossain mielenhäiriössäni ottanut hyllystä väärän laatikon ja hukannut tietysti kuitin. No eipä se mittään, meikäläinen osti sitten toisetkin. Siispä mä myyn ne kolmekasit jollekulle onnekkaalle viikonloppuna bloggaajien muotikirppiksellä. (Joku tulossa?) 

18.31

RANNEKORUT NEWYORKER/CLAIRE’S/SIX/TALLY WEIJL/

KAULAKORU PAIKALLISESTA KÄSITYÖPAJASTA/ 

Ja sitten, hengittäkää syvään ja varautukaa huolella tähän lauseeseen: ostin uusia koruja, koska (olen aika varma että) mä tarvitsin niitä. Tai ainakin musta tuntui etten tulisi pärjäämään tämän ärsyttävän kevään odotuksen kanssa, jos en saisi hiukan pinkkiä ja turkoosia ranteiden peitoksi. Ja tuo kaulakoru nyt oli vaan niin mielettömän kaunis, etten pystynyt jättämään sitä. Tykkään mielettömästi tuosta taotusta ja viimeistelemättömästä meinigistä. 

Mitäs tei tykkäätte?