PATTERNED

Se on hirveen hyödyllistä ottaa kamera mukaan Helsingin reissulle. Varsinkin silloin, kun sen muistikortille tallentuu tasan yksi(1) kuva. Hirveen hyödyllistä. Oikeesti oli tarkoitus kuvailla vähän vaikka mitä ja ainaskin meikäläisen päivän vaatekerta. No eipäs kuvattu. Onneksi sentään tuo yksi ainokainen kuva on otettu Zaran sovituskopeissa niin, että saa kai jonkin asteista käsitystä tuosta värikimarasta, joka mulla oli päälläni. 

P1010001-001


MEKKO, KAULAHUIVI&LAUKKU ZARA/ TAKKI H&M/ 

SAAPPAAT VAGABOND*/ PIPO CUBUS/ 

*saatu blogin kautta 

No ei meikäläisen asusta sen enempää, vaan jatkan unelmatiistaistani nauttimista. Olen juoksut koko päivän kuin hullu, mutta ei se haittaa. Olin töissä, Sohvin kanssa jumpalla ja äsken mätin maittavat paputortillat naamariin kera serkun, siskon ja parhaimman ystäväni. Tuo jälkimmäinen jäi meille yöksikin, joten taitaa olla parempi sulkea läppäri ja liittyä sen seuraan sohvalle mussuttamaan suklaata.