OKAY, YOU WERE RIGHT

Mä vaadin tiistaisella Helsingin reissulla päästä Mangoon, ihan vain siksi että tahdoin koluta kyseisen puodin aletangot läpi vielä näin hippasen myöhässä. Mimmi puolestaan vaati mua sovituskoppiin alla näkyvän jakun kanssa. Ja sitten se vaati mua ostamaan sen. Mähän ostin, vaikka hiukan naureskelin tuon materiaalin olevan aika överi. Ja mun seuralaiseni puolestaan sanoivat, että mitä luultavammin mä tulen rakastamaan sitä. 

Ja joo, niin mä rakastankin. Olitte oikeassa, vaikka mua ärsyttääkin myöntää, että mä olin hiukan väärässä. Mutta ihan hiukan vaan, koska kyllä mäkin olin aika vakuuttunut että pidän siitä. Tai toivottavasti ainakin olin, muutoin kuulostan aika vastuuttomalta shoppailijalta. 

DSC00484DSC00491DSC00488

SILVER JACKET/ MANGO 25e

Sovittelin sitä kotiin päästyäni hiukan paremmalla ajalla mustan mekon kaveriksi. Näytti ihan pirun kivalta. Ja sitten mä sovitin sitä pillifarkkujen ja valkoisen topin kanssa. Näytti ihan pirun kivalta niinkin. Aika huippu siis, varsinkin kun pulitin siitä vain 25 euroa. 

Joten niin. Kiitti tytöt, kun näköjään tiedätte mua itseänikin paremmin mistä tykkään. 

Mutta mitäs mieltä te olette?