LIGHT IN THE DARKNESS

Olen saanut tässä lähiaikoina hienovaraisesti vihjailevia kommentteja siitä, että asukuvia kaivattaisiin. Täältä siis tulisi, vaikka musta talvipukeutuminen on edelleen erittäin tylsää. Siispä otin hienoisen varaslähdön ja puin päälleni tuon leopardikuvioisen kevättakin. Ei tullut onneksi edes kylmä, kun sen kaveriksi laittoi neulepaidan ja paksun huivin. 

DSC00403DSC00398DSC00387

TAKKI, HOUSUT, MAIHARIT H&M/ LAUKKU ZARA/ NEULE RESERVED/ KAULAHUVI GINA TRICOT(lainattu kaverilta)/ 

Kaikki hattuhyllyllä hengailleet huivit näyttivät jotenkin liian synkiltä ja tunkkaisilta tuon vaalean takin kanssa. Otinpa siis oikeudekseni lainata kaverin ihanan pehmoista ja pörröistä huivia, joka on nököttänyt meidän eteisessä kohta kuukauden. Näyttää kovin pirtsakalta, vaikka mulla ei edelleenkään juuri ole väriä päälläni. Koitetaan sit taas ens kerralla ryhdistäytyä irti tuosta mustavalkoisuudesta. Vaikka se nyt tällä hetkellä niin kovin trendikästä onkin.