I’M NOT GOING TO STRESS ANYMORE

Joskus(nykyisin siis aika usein) on ihanan rentouttavaa suhtautua pukeutumiseen mahdollisimman rennosti. On ihan okei poistua kotoa sadatta kertaa yhden talven aikana pukeutuneena lempparineuleeseensa kun sen kerran yhdistää uusiin housuihin. Kaulahuivi on ihan jees varastaa kämppikseltä ja sotkuiset sekä hiukan likaiset hiukset voi ovelasti piilottaa pipon alle. Ja silti on ihan mukava olla. 

DSC00429

DSC00449DSC00431DSC00445

NEULEPAITA+MAIHARIT+LAUKKU+KAULAHUIVI H&M/ TAKKI MANGO/ HOUSUT ZARA/ PIPO CUBUS/ 

Huomaattekos muuten kun meikäläinen yrittää tosissaan tsempata näiden asukuvien kanssa. Siitäkin huolimatta että tuo pukeutuminen ei tosiaan oikein kiinnosta tällä hetkellä. Jotenkin alitajuisesti elän jo niin keväässä, että masentaa kevyesti aina kun ajattelenkin sitä kuinka kauan balleriina-keleihin vielä on aikaa. Ja siihen asti kun ne oikeasti koittavat, otan oikeudekseni olla stressaamatta siitä, että olen kulkenut kohta kolme kuukautta samoissa maihareissa.