GOODBYE HOLIDAY

Palauduin tunti sitten takaisin maan pinnalle pienen viikonloppuvisiittini jäljiltä ja jos minulta kysytään, niin aivan liian nopeasti. Aika kuluu aina ihmeellistä vauhtia kun viettää päivänsä rakkaan ystävän kanssa. Tällä kertaa me oltiin Lauran luona Raumalla ja tehtiin kaikkea sellaista, mitä meillä nyt on tapana tehdä. Kokattiin hyvää ruokaa, lenkkeiltiin, syötiin irtokarkkeja, tanssittiin ja valvottiin aamun asti, ja seuraavana aamuna tietysti nukuttiin sulassa sovussa kukkalakanoissa. 

Kuvasato on kerrankin aika valtaisa, mutta hiukan vielä väsyttää liikaa sen huolellisempaan läpi käymiseen. Siispä poimin päältä helpoimmat eli lauantaina otetut asukuvat selvästi hieman hilpeästä Pauliinasta.

P1010157

P1010124

P1010161

JAKKU+PIPO CUBUS/ T-PAITA GINA TRICOT/ HOUSUT+KAULAHUIVI H&M/ LAUKKU* MANGO/ SAAPPAAT* VAGABOND/ KORUT MM. MANGO+KALEVALA KORU+SIXX/ 

*ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla

Nyt mää mussutan loput lakut suihini ja sujahdan peiton alle koisimaan. Odotan jo oikein innolla, että huomenna alkaa normaali arki lomailun sijaan. Niin huvittavaa kuin se onkin. Ensi viikolla ei syödä karkkia eikä juoda valkkaria. Ensi viikolla käydään lenkillä ja tehdään hyvää kasvisruokaa.