FAVORITES AT THE MOMENT

En muista koska viimeksi olisi tullut listailtua teille tämän hetkisiä lempparikosmetiikkoja, vaikka aika usein teille noita putiloita ja purnukoita esittelenkin. Talvella tulee aina kiinnitettyä paljon enemmän huomiota kauneudenhoitoon, kun taas kesällä vetelen enemmänkin huolettomasti ilman meikkiä ja muita turhia hömpötyksiä. Tällä hetkellä tehokäytössä onkin kaikki mikä kosteuttaa kuivaa hipiää ja tai karheita hiusten latvoja, tuoksuu hyvältä tai antaa ulkonäköön pientä kohotusta. 

Takarivistä löytyy tämän hetken käytetyin tuoksu, jota suihkin ylleni aina arkisin ja usein viikonloppuisinkin hajuveden kaveriksi. Victoria’s Secretin Mango Temptation oli joululahja Sohvilta, joka osasi ostaa sen mulle Dubaista pienten vihjailujen perusteella. Sen vieressä nököttävät putelit minä toin puolestaan mukanani Prahasta. 

Manufakturan Mojitolta tuoksuva suihkugeeli on ihanan kirpsakan tuoksuinen ja sopii mainiosti käytettäväksi vaahtokylvyssä. Garnierin verigreipin ja granaattiomenan tuoksuinen naamanpesuaine on myöskin ihanan raikas ja puhdistaa meikit mainiosti. 

DSC00319DSC00321

Eturivistä puolestaan löytyy tällä hetkellä käytössä oleva meikkivoide, Maybellinen Fit me, jota kulutan itseasiassa jo toista purkillista. Sinänsä aika harvinaista, mulla kun on tapana vaihtaa meikkivoidetta ihan naurettavan usein. Tuota Essencen glitterilakkaa te olette muistaakseni nähneet ennenkin, mutta korostan edelleen että se on ihan mahtava. Ostan sitä ehdottomasti lisää jos löydän Budapestin Tescosta samanmoista. Myös toi Dermacolin ripsiväri on Prahan tuliaisia. Kauniin putelin lisäksi sillä saa aikaan huiman pitkät ja erotellut räpsyttimet. 

Seuraavat kaksi ovat puolestaan tulleet luokseni Livboxin kautta. Dermalogican riisipohjainen jauhe mikrokuorii ihon ihanan pehmoiseksi ja Kerastasen kiiltoseerumi puolestaan silottaa pörröisimmätkin latvatupsut. L’Ocittanen minikäsirasvoja mulla on varmaan kuutta eri tuoksua ja ne ovat juuri täydellisiä talven kuivattamille käsille ja mahtuvat kätevästi pienempäänkin meikkipussukkaan. Ja tuo yksilö tuoksuu muuten juuri sopivasti kirsikoilta. 

Mitkä on teidän tämän talven lemppareita?