EVERYDAY MOMENTS

Vietän tällä hetkellä ehkä maailman parasta sunnuntaita. Nukuin puoleen päivään, vetäisin aamupalan jälkeen lenkkarit jalkaan ja lähdin lenkille, kävin kylvyssä sekä tein hyvää ruokaa. Ja tiettekö, siinä se. Perjantai ja lauantai olivat ihan tarpeeksi toiminnan täyteisiä minulle. Sain Lauran vihdoin ja viimein vierailulle, kävin tamppaamassa Disco Ensemblen keikalla, olin töissä ja vietin hauskan lauantai-illan Sohvin kanssa. Joten tänään lataillaan akkuja hyvällä omalla tunnolla.

Mun piti alunperin tuottaa vähän jotain mielenkiintoisempaa luettavaa teille sunnuntai-illan ratoksi, mutta latailen tänne sen sijaan laiskuuttani muutaman kollaasin instagramiin tallennettuja hetkiä. 

instagram28instagram29instagram26instagram27instagram25Kollaasit13instagram24

Ei mitään ihmeellistä vaan ihan tavallista arkea niin kuin yleensäkin. Ruokaa, omaa nassua ja paikkoja missä on tullut käännyttyä. Ryhtiliikekin sujuu sen verta hyvin, että vaikka arkirutiini rikkoutuukin välillä niin pyrin silti pitämään kiinni ruoka- ja nukkuma-ajoistani. Tai hätätapauksessa vetäisemään kolmen tunnin päikkärit, niin kuin lauantaina tein työvuoron jälkeen. Ja energiaa onneksi riittää! 

Nyt mä menen pilkkomaan kulhollisen dippivihanneksia ja jatkan tätä tämän sunnuntain ykkösagendaa eli rentoutumista. Ensi viikkoon murut!