AMAZING TUESDAY

Tajusin eilen koulussa että mullahan on huomenna vapaata ja päätin vakaasti että teen jotain oikein mukavaa. Siispä heräsin tänään jo hiukan kahdeksan jälkeen, tein pikku aamuaerobiset ja heitin vaatteet niskaan suihkun jälkeen. Kello yhdeltätoista mä kerkesin jo hyppäämään bussiin ja matkustin pitkästä aikaa kohti Helsinkiä. Ja oli mukavaa. 

DSC00462-001

Näytän hyvin syöneeltä dorkalta, mut who cares kun mulla on noin hienot pupun korvat! 

Shoppailin liikaa, söin jumalattoman ison annoksen brownieta ja vaniljajäätelöä sekä vietin laatuaikaa kahden mahtavan naisen, Emmin ja Mimmin kanssa. Sokerihumala väsytti mut myös niin taidokkaasti, etten jaksa nyt postailla enempää. Tyydyn sen sijaan köllöttelemään iltapalarahkani ja True Bloodin parissa muutaman tunnin, ennen kuin kellahdan taas vällyjen väliin. Toivottavasti teilläkin oli mukava tiistai, vaikka se allekirjoittaneen mielestä onkin ehdottomasti viikon rasittavin päivä. Niin kuin noin normaalisti.