14/2/13

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ MURUT!

Happy Valentine’s day sweeties!


Kertokaapas mulle mitä kivaa te olette tänään puuhailleet? Minä ite otin tänään mielettömän rennosti ja valitettavasti aivan yksinään. Kaikki rakkaat joiden kanssa tahtoisin viettää tämän päivän olivat joko kotona kipeenä tai yli 100 kilometrin päässä minusta. Ja kun noita treffikutsujakaan ei ihan mielettömästi satele tälle sinkkutytölle…;-) 

Sen sijaan himoitsin koko päivän herkkuja ja koitin epätoivoisesti keksiä jotain hyvää syytä vältellä urheilua. Teki mieli käydä ostamassa sipsejä ja hautautua viltin kanssa sohvalle töllöttämään elokuvaa, mutta onneksi itsekuri oli tänäänkin kumman rautaista sorttia. Siispä menin tunniksi hikoilemaan ja väsäsin itselleni palkinnoksi älyttömän kokoisen herkkuannoksen, jota sulattelen täällä nyt soman vatsakumpuni kera. 

DSC00612

HERKKURAHKA ALA PAULIINA 

– 250g rasvatonta maitorahkaa

– liraus maitoa 

– pakastettuja mangolohkoja

– banaani

– n. 2 tl vanilliinisokeria

– 4 rkl rasvatonta raejuustoa

– mansikoita 

Heitä maitorahka, maito tilkka, mangot, banaani ja vanilliinisokeri kulhoon ja survo tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon raejuusto ja töki päälle mansikoita. Herkuttele hyvällä omallatunnolla! 

 Annoksesta syö hyvin useampikin, ellei sitten ollut samanlainen ääliö kuin minä ja tankannut tänään lounaaksi ainoastaan raakaruokapatukan töiden ja jumpan välillä. Tämä herkku paikkasi erheeni hyvin, sillä se sisältää kiitettävissä määrin proteiinia, jolla jaksaa hyvin palautella jumpasta väsähtäneen kroppansa sekä nukkua yön yli ja onpa siihen ladattu ihan mukavasti vitamiinejakin. Ja jostain niinkin turhan päiväisestä kuin kaloreista me ei jakseta edes välittää.