THOSE WERE THE DAYS

Mun tekisi mieleni tehdä sellainen samanlainen vuosikooste kun kaikilla muillakin on, mutta en saa millään päätettyä, että mitä kuvia mä niihin lättäisin. Mulla on meinaan miljoonia ja miljoonia hetkiä joita haluaisin jakaa uudelleen teidän kanssa. Siispä mä aattelin näin vähän kerrallaan palata ihaniin muistoihin. Anteeksi jo valmiiksi kesäisistä kuvista, jotka saattavat aiheuttaa väkivaltaisia tunteita allekirjoittanutta kohtaan. Lupaan että se kesä tulee kuitenkin tänäkin vuonna. 

DSC02818DSC03023DSC02905DSC03006DSC03172DSC03103DSC02819DSC02853DSC02954DSC03050

Kuvat on otettu viime heinäkuussa. Pakenin silloin pitkäksi viikonlopuksi Emmin luokse Helsinkiin juhlimaan….no, kesää. Hengailtiin, juteltiin ja nautiskeltiin. Kuvat noilta päiviltä on jotenkin ihanan iloisia. Minä yrittämässä vakavalla naamalla poseerata kameralle, Arez tanssimassa helmat liehuten, minun ja Emmin yhtenevät neonkeltaiset asut sekä irvistelevä Laura, joka päätti lähteä tylsän lauantain kunniaksi ajelemaan Helsinkiin. Tänä kesänä vaadin uusintaa!