RELAXINGRAM

Viimeinen viikko on ollut ihanan rauhallinen. Mä olen nukkunut paljon ja välillä liian vähän, tehnyt hyvää ruokaa kämppiksen kanssa, ollut iltapäivät töissä ja illat siskon sohvalla katselemassa Game of Thronesin ensimmäistä tuotantokautta. Käynyt jumpalla ja heilutellut kahvakuulaa kotona. Nähnyt Sohvia lauantaina ja ikävöinyt Raumalle jumahtanutta Lauraa(tule tänne senkin kesseli!). Instagrman on ollut melkoisen hissun kissun, mutta jotain sinnekkin on tullut näpsäiltyä. 

instagram17

Otin koulun valokuvauskurssin itsenäiseksi ja sain sen ansiosta vietettyä ihanan laiskan tiistain. Migreeni meinasi yrittää tuhota koko päivän, mutta se lannistui lääkkeiden, minipäikkäreiden ja välipalan avulla. Appelsiini, luonnonjugurtti ja pellavan siemenet karkottivat päänsäryn lisäksi myös nälän./ Raw food-patukoita, mums./ Mun piti esitellä teille mun uutta korvistani, mutta huomio tuntuu kiinnittyvän tuohon mun valtavalta näyttävään klyyvariini. Huppista. Huomiota vois kiinnittää myös tuohon mun ihooni, sillä mun näppylät on mysteerisesti kadonneet. Liekö jo joulukuussa loppunut antibioottikuuri auttanut, tai olisko asialla tipaton tammikuu./ No ne riemunkirjavat lakanat. Ihanat ovat edelleen./ 

instagram18

Migreeni pääsi tosiaan yllättämään mut pitkästä aikaa. Tuo kuvissa ”näkyvä” jälkijyhmintä tosin ei ole pahinta vaan mä inhoan enemmän sitä edeltävää auraa, jonka seurauksena tunnen itseni lähes sokeaksi, mrr./ Mielettömän hyvää ja laadukasta teetä, jota raahasin kuukausi takaperin mukanani Prahasta. Granaattiomenalla maustettu vihreä tee on säilötty silkkipusseihin ja sitä voi käyttää ihan naurettavan monta kertaa. Taisin haudutella siitä yhteensä kaksi tai kolme litraa teetä päivän aikana(ja joo, join kaiken ihan ite, hullu mikä hullu)./ Mulla oli sunnuntaina karkkipäivä ja iskin vihdoin näppini niihin Leafin lähettämiin karkkeihin. Puolikkaan Polly-pussin jälkeen olin niin mahdottomassa sokerihumalassa että intouduin pikku Peace-poseerauksiin. Sen lisäksi siis että koin elämäntehtäväkseni ärsyttää siskoani ja hänen poikaystäväänsä. Huppista./ Seesaminäkkäreitä ja kalkkunaa ennen töihin lähtöä. Nami nam./