QUICK UPDATE

Huuppista keikkaa! Huono bloggaaja ilmoittautuu jälleen ja ihan näin lyhyesti päivittelee kuluneen viikon kuulumisensa. Päivät kului koulussa kaavoittaen housuja, illat jumpalla tai vaihtoehtoisesti töissä ahertamassa. Jos ei oteta huomioon tiistaita, jolloin mulla oli harvinainen vapaapäivä, jonka vietin kotona koomaillen migreenissä. Taaai perjantaita, jolloin makasin koko päivän kuumeessa sohvalla. Viltti vedettynä korvilla, teekuppi toisessa kourassa ja kymmenen(!) jaksoa True Bloodia seuranani. 

Tänään mä puolestaan nukuin ansaitusti ihan hirvittävän myöhään ja tein jotain mistä nautin nykyisin naurettavan paljon. Siis haudutin pannullisen teetä, avasin radion pauhaamaan taustalle ja mussuttelin aamupalani hyvää kirjaa lukien. Ehkä musta on tulossa vanha. 

DSC00228-001DSC00266-001DSC00242DSC00254-001DSC00239DSC00248-001

Mä myös koskin ensimmäistä kertaa viikkoon kameraani ja tallensin siihen tuon edellä mainitun aamupalahetkeni lisäksi malttamattomasti kevättä odottavat nittitennarini(juu olivat liian kylmät käytettäväksi tammikuussa), eilisen jäljiltä lipaston päälle jääneet koruröykkiöt sekä palasen juuri siivottua keittiötä. Itse en uskaltautunut kameran eteen turvaneuleeni ja nörttirillieni kanssa, joten kokeillaan asukuvia uudestaan sitten vaikka taas ensi viikolla. 

Tuleva viikko tulee muuten näin asiasta kolmanteen olemaan aivan hanurista. Neljä päivää koulua höystettynä iltavuoroilla töissä, torstaina suunnaksi Turun koulu ja lauantaina vielä kokonainen työpäivä. Onneksi perjantaina mennään sentään työporukalla syömään ja toivottavasti myös hieman rentoutumaan. 

Nyt mä menen hukuttamaan tämän viikon kuumaan suihkuun ja kömmin peiton alle nukkumaan, jotta huomenna voin ainakin yrittää toivottaa seuraavat seitsemän päivää tervetulleeksi. Kauniita unia!