ME&FOOD&SHOPPING

Instagramin puolella on taas ollut miljoonasti enemmän toimintaa kuin blogissa ja kamerassa yhteessä, siispä ihan näin vaihteen vuoksi taas kännykkänäpsyjä. Jälleen kerran ne käsittelevät pääosin ruokaa ja meikäläisen naamataulua, mutta koittakaa kestää. 

instagram12

Mun koulumatkan varrella on sopivasti Marimekon(ja Iittalan) tehtaanmyymälä, jonne tulee poikkeiltua vähän turhankin usein. Tällä kertaa kävin vaihtamassa isoäidiltäni joululahjaksi saaman lautasen mieluisampaan(lue: turvallisen valkoisen hiukan kreisimpään kuviolliseen) ja ostin siinä samassa jotain hiukan kalliimpaakin, jota olen himoinnut ikuisuuden. Nimittäin siirtolapuutarhan teepannun. 

instagram13

Karkki on kummallinen asia. Harvemmin sitä tulee himoittua tai ostettua, mutta kun sitä on, niin sitä kuolailee kieli pitkällä. Siispä kirosin hiukan, kun Leaf päätti lähettää ylläripaketin täynnä herkkuja, juuri kun meikäläinen koittaa hiukan herkkulakkoilla. Otin säkistä ainoastaan mynthonit ja pakkasin muut mokomat kaapin perälle odottelemaan repsahdustani. 

instagram16

Mun liukuvärjäykseni on päässyt kasvamaan jo niin pitkälle, että näytän tuossakin kuvassa ihan kokonaan brunetelta. Täytynee tehdä asialle jotain tässä keväällä ja marssia kampaajan pakeille. Oon vaan ihan pirun pihi välillä tuon värjäämisen suhteen. Ja eipä tuokaan ihan kamalan pahalta näytä, ainakaan jos käy uskominen Turun Gina Tricotin myyjää, joka kehuskeli hiuksiani eilen siellä asioidessani. Tuli muuten hyvä mieli niin spontaanista kehusta! 

instagram15

Turussa tuli piipahdettua eilen tosiaan siskon ja serkun kanssa. Meidän oli tarkoitus mennä katsomaan Anna Kareninaa, kun multa sattuu löytymään vielä muutamia pressilippuja. Eipä tultu sitten ajatelleeksi, että siellä oli joku kampanjapäivä, jonka seurauksena KAIKKI leffat oli loppuunmyytyjä. Käytiin leffan sijaan sitten syömässä Amarillossa(kana-vuohenjuusto-tortillasta&raneista tuli masu kipeeksi yhyy) ja shoppailemassa. Erityisen onnellinen olin päästessäni uuteen Punnitse&Säästä-liikkeeseen, josta lähti mukaan vaikka mitä herkkuja. Kuten tuota alakulmassa näkyvää vaaleanpunaista luomumysliä. 

instagram14

Kyselin Instagramissa jo mielipiteitä tuosta H&M:n leopardijakusta, joka saapui postissa viime viikolla. Pidän siitä kovasti, vaikka se onkin aika villi kuvioltaan. Mitä mieltä te olette? 

Pstt… huomasin just et oon kirjoittanut yhteen kollaasiin Surprisen yhellä ärrällä, mutta hei, en jaksa korjata :-D Kestäkää!