I’M TRYING TO BE POSITIVE

En edes vaivaudu vaahtoamaan tuosta ulkona vallitsevasta Siperiasta, sillä luultavasti jokainen meistä on saanut kuulla siitä jo aivan tarpeeksi. Otan kuitenkin oikeudekseni mainita, että kuulun ehdottomasti siihen koulukuntaan, jonka mielestä pakkanen on perseestä. Piste. 

Sitten niihin positiivisiin asioihin eli lähinnä niihin, että millä mä olen pitänyt itseni lämpimänä tässä lähipäivien ajan. Fyysisestä puolesta on pitänyt huolen huolellinen neulevaatteiden toppaaminen kehon ympärille sekä kohtaloon alistumisen seurauksena farkkujen alle puetut sukkahousut. Henkinen puoli sen sijaan on vaatinut hiukan enemmän virikkeitä itselleen. Olen käynyt venyttelemässä raajojani Balancessa, kuunnellut hyvää musiikkia, käpertynyt siskon sohvalle katselemaan Games of Thronesia….

DSC00181-001

…..syönyt paljon kaikkea värikästä ja ravitsevaa. Kuten kermaista kasvissosekeittoa, joka maistuu parhaalta silloin, kun sen maustaa reilusti chilillä ja valkosipulilla sekä paahtaa seuraksi hiukan jälkiuunileipää. 

DSC00112-001

……vaihtanut sänkyyn mahdollisimman värikkäät pussilakanat. Näyttävät muuten ihan mielettömän kesäisiltä, varsinkin silloin kun harvoin nähty luontoilmiö nimeltään aurinko päättää tehdä visiitin tänne pohjoiseenkin. 

DSC00193-001

…..makoillut sängylläni ja fiilistellyt ikkunan läpi laskevaa aurinkoa, joka maalasi taivaan täydellisen violetiksi. Tuo maagisen näköinen värikimara viihtyi taivaalla niin pitkään, että toivoin hetken sen jäävän tuon sävyiseksi. Pettymys oli valtava, kun se joka päiväiseen tapaansa synkkeni mustaakin mustemmaksi. 

DSC00095-001DSC00122-001

…..ryystänyt mielettömät määrät teetä. Vihreää, valkoista, appelsiinilla maustettua tai vadelman lehdillä terästettyä. Kaikkia yhdisti kuitenkin se, että hauduttelin ne maailman kauneimmassa teepannussa, joka on vihdoin minun. Olen haaveillut siitä niin kauan, että tunsin huvittavaa mielihyvää ostaessani sen. 

DSC00152-001

…..ihastellut uutta lompakkoani. Se on leopardikuvioinen, koristeltu niiteillä ja….karvainen. Aiheuttaa varmaankin lieviä ällötysreaktioista joissakin, mutta musta se on hieno. Jopa niin hieno, että luovuin kultaisesta glitter(!!)lompakostani tämän takia. Tai mitä mä valehtelen. Tuolla se uskollisesti odottaa mun hairahdukseni päättymistä vaatehuoneen hyllyllä. Uusi kaveri on muuten Zaran aleista ja maksoi hiukan päälle kymmenen euroa. 

Nyt mä käväsen hakemassa Sohvin töistä ja yritän kääriytyä ulos veluurisesta kokohaalaristani. Jos vaikka koittaisi näyttää taas vaihteen vuoksi ihmiseltäkin.