I’M TOO LAZY TO USE MY CAMERA

Olen täydellisesti rappiolla bloggaamisen suhteen. Syytän tästä asiasta yksin ja ainoastaan puhelintani, jonka ansiosta en jaksa enää raahata kameraani minnekkään. Tai myönnettäköön, enpä mä sitä juuri kotonakaan käytä. Uudelta vuodeltakin mun kameraani tallentui tasan tarkkaan kolme kuvaa. Yhdessä on Bravuria(jossa käytiin mussuttamassa pastat), yhdessä juuri räjähtänyt raketti Hermannissa(oltiin siellä viettämässä iltaa Lauran siskon ja hänen kihlattunsa kanssa) ja yhdessä Emmi heiluttelemassa tähtisädetikkua(kävin vähän kiusaamassa sitä pikku kääpiötäkin). 

Loppuviikko onkin mennyt sitten uudenvuodenlupausta täytellessä ja rentoutuessa. Ja koska nekin kaikki tapahtumat ovat tallentuneet puhelimeen, saatte nauttia taas jälleen kerran Instagram-kuvien täyttämästä postauksesta. Sorit. 

instagram11Kollaasit11instagram10

Nyt peiton alle nukkumaan, ensi viikolla kun alkaa taas hiukan tahti kiristyä ja kalenteri täyttyy äärien myöten koulusta ja töistä. Ei huvittas yhtään. Mä unelmoin ihan pikkasen vaan salaa siitä, että voisin irtisanoa itseni kaikesta ja tehdä mitä huvittaa. En vaan oo vaan ihan varma, että mitä mä sitten muka tekisin :-D