HOME IS WHERE THE KITCHEN IS

Tiedättekö mistä tietää, että on tullut vanhaksi? Kun aloittaa vapaapäivänsä tarkoituksen mukaisesti ja hyvin onnellisesti siivoten. Tai tässä tapauksessa hullun kiilto silmissä raivaten kaikkea turhan jouluista(lue:punaista) takaisin kaapin perukoille. Tilalle ihanan raikasta ja keväistä. Tai värintöntä ja tylsää, miten sen nyt ottaa. 

Innostuin siivoamisen lisäksi kuitenkin myös heilumaan kameran kanssa, siispä pitkästä aikaa kotikuvia, olkaatte hyvät! 

10.110.1110.1310.1410.12

En ole ihan varma, mutta muistelisin etten ole tainnut teille ennen kauheasti esitellä keittiötä? No vaikka olisinkin, niin tahdon silti sanoa, että se on ihana. Siellä on monta kymmentä senttiä laskutilaa, näppärästi kaikki kodinkoneet mitä meikäläinen vain voi ikinä kokkailuissaan tarvita sekä ihanan hillitty värimaailma.  Aikamoinen unelma siis suht innokkaalle kokkailijalle, jonka ensimmäinen keittiö koostui kahdesta kaapista, pesualtaasta ja jääkaapista :-D