HELL YEAH I’M TRYING TO FREEZE MYSELF

Lähdin jossain mielenhäiriössä perjantaina ulos nahkatakki niskassa. Ei, mulla ei ollut kylmä, sillä siitä puolesta piti huolen taitava(heh heh) asustaminen. Mutta kyllähän tuo nyt hiukan uunolta näyttää. Pihalla viisi astetta pakkasta ja meikäläinen vetelee ohut vuorisessa bikertakissaan ehkä vähän liiankin reteesti. Lupaan palata kiltisti villakangastakkieni pariin tämän luonnottoman epänormaalin hairahdukseni jälkeen. 

DSC00079

DSC00067DSC00077DSC00071

NAHKATAKKI MANGO/ FARKKUMEKKO MONKI/ LAUKKU ZARA/ SAAPPAAT VAGABOND*/ PIPO CUBUS/ HUIVI GINA TRICOT/ NAHKAHANSKAT H&M/ 

*ostettu blogiyhteistyöstä saadulla lahjakortilla 

Mutta tiettekö mikä kiinnitti näissä kuvissa mun huomioni jopa enemmän kuin tuo mun naurettava nakuiluni? No toi mun tonttulakkini alta pilkistävä haivenisto. Vai haluisko joku kertoa, että miten hemmetissä tuo on muka kasvanut noin paljon, vaikka juuri siitä napsaisin huonot latvat pois? Tai että missä välissä? Tuo vaalea osiokin kun lähti vielä viime keväänä jostain korvien juurelta, eikä suinkaan ollut pelkissä latvatupsuissa :-D No en valita, oon naukunut viimeisen vuoden ajan, että tahdon hiusteni kasvavan takaisin siihen olomuotoon, että niitä voi kutsua pitkiksi. Kesällä viimeistään ollaan sitten taas siinä pisteessä, juhuu!