GRAFFIT LOVE

Päässä hyörii tällä hetkellä blogin sijaan noin miljoona muuta asiaa. Olen toteuttanut antaumuksella uudenvuodenlupaustani ja nauttinut kerrankin hetkestä. Lukenut hyvää kirjaa sohvalla käpertyneenä, käynyt lenkillä parhaan ystävän kanssa ja mussuttanut itsetehtyä kasvissosekeittoa. Olen parin vapaapäiväni aikana poistunut kotoolta lenkkeilyn lisäksi ainoastaan ruokakauppaan ja sielläkin tuli heiluttua perinteisesti nahkabyysien ja collegepaidan voimin. Siispä kuvamateriaalin puutteessa palataan hetkeksi Prahaan. En ole vieläkään jaksanut käydä läpi kaikkia kuvia, mutta tässä olisi nyt edes muutamia: 

DSC09637

DSC09148

DSC08980

DSC08973

DSC08904

DSC09151

DSC09178DSC09636

DSC09586

DSC09458

DSC09097

DSC08887

DSC09186

Prahan oikeat kasvot näkyvät parhaiten kun karkaa turistialueelta hiukan syrjäisimmille kaduille. Siellä ikuisuuden vanhat rakennukset ovat maalipinnoiltaan lohkenneita, persoonallisella tavalla rähjääntyneitä ja koristeltu miljoonilla erilaisilla graffiteilla. Ja siellä kuvaaminen on mielestäni mielettömän paljon mielenkiintoisempaa. 

Nyt päälle jotain collegepaitaa mielenkiintoisempaa ja Sohvin kanssa kahville. Laters!

PS. Näin myöhemmin kun taas oikolukee, niin on pakko ihmetellä, että minne otsikon yksi i-kirjain on kadonnut :-D Älkää siis välittäkö tuosta vajaavaisesta Graffitista….