FINALLY

Mä olen yrittänyt kiivaasti postailla teille muutaman päivän ajan, mutta ystävämme Flickr on ollut hiukan eri mieltä ja kieltäytynyt latailemasta yhtäkään kuvaa kansioihinsa. Olen tässä taas muutaman tunnin maanitellut sitä(kyllä, juuri näin kuuluu viettää perjantai-ilta..) ja sainpas ainakin muutaman kuvan latailtua. Juhuu! Kerran näinkin, että olisi asiaa, muttei saa teknisistä ongelmista johtuen päivitettyä. Yleensä ihan rehellisesti vaan laiskottaa. 

Mulla on kaikesta huolimatta ollut lähipäivinä kovin keväinen tunnelma. Vietin eilisen vapaapäivän heitellen jokaisen jouluun viittavan asia kaapin perukoille ja stailasin kotiin hiukan raikkaampaa tunnelmaa. Kirpparikierrokselle mennessäkin oli pakko saada päälleen jotain hiukan raikkaampaa(vaikka taivaalta vihmoikin vaihteen vuoksi jotain jään tapaista hilettä). 

DSC00056DSC00052DSC00060


TAKKI MANGO/ HOUSUT&NEULE&MAIHARIT H&M/ KAULAHUIVI NEWYORKER/ LAUKKU PROMOD/ 

Tai niin mä ainakin pienessä päässäni ajattelin kun marssin vaatekaapille, mutta nyt kuvia katsoessa mulla on taasen päälläni vain nuo samat vanhat nahkabyysat ja värimaailmakin on yllätyksellisesti maastonvihreää, mustaa sekä valkoista. Olinpas mä tosiaan villi.