THERE’S A LITTLE NERD INSIDE ME

Mä en tiedä olenko valaissut teille aiemmin paremmin sitä, kuinka huononäköinen ihminen täällä näytön toisella puolella oikein kirjottaa. Kummatkin silmät huitelevat jo siellä miinus vitosen huonommalla puolella ja ilman vahvuuksia mä näänkin ympäröivän maailman ihan ihmeellisenä suttuna. Melkein päivittäin tulee tökittyä silmiin piilolinssit, vaikka muutaman kerran viikossa tuleekin pidettyä lepopäiviä ja turvauduttua silmälaseihin. Siksipä mä olinkin aika mielissäni kun sain jokin aika sitten yhteistyötarjouksen Firmoo.com:lta. 

21.12-001

Sain valita itselleni kakkulat suhteellisen laajasta valikoimasta ja pakko sanoa, että olen ollut oikein tyytyväinen. Nämä ovat aiempia lasejani kevyemmät sekä mukavammat käyttää ja jotenkin tuo sivujen läpinäkyvyys tekee näistä mielettömän sirot. Huolimatta siitä, että ovatkin aikamoiset nörttirillit. Ainoa ehkä hiukan ärsyttävä asia oli se, että mallisto vaihtuu ihan järkyttävän tiuhaan tahtiin. Siksipä mä kerkesin missaamaan mm. yhdet viininpunaiset kaunokaiset pohdiskeltuani liian kauan. 

Pst! Jos teikäläisilläkin on tarvetta uusille silmälaseille niin kantsii käydä kurkkaamassa Firmoon diili, jossa uusi asiakas saa silmälasit pelkkien postikulujen hinnalla. Sivuston mukaan postarit Suomeen näyttäisivät maksavan alle viisitoista euroa, ei paha siis :-) 

Mitäs tykkääte, pukevatko nämä kantajaansa?