RESERVED

Matkalaukkuun kannattaa pakata aina mahdollisimman vähän vaatteita. Ihan vain siksi, että sitten on hyvä syy shoppailla jotain päälle pantavaa. Meikäläinen lähti matkaan yksien nahkabyysien, sukkahousujen, neulepaidan ja muutaman mekon kanssa. Ja yllättäen sain mennessä puoliksi täyden, pikkuisen matkalaukkuni täytettyä suhteellisen tehokkaasti loman loppuun mennessä. 

Uusia vaatteita piti tietysti päästä myös heti testailemaan, siispä alla lauantainen asu, jolla hiihtelin ympäriinsä sateisessa Prahassa, jonka kadut olivat ihan mielettömän liukkaita ja minä jostain syystä aivan tajuttoman väsynyt. 

DSC09114DSC09101DSC09097


NEULEPAITA RESERVED/ KAULAHUIVI ZARA/ NAHKAPÖKSYT+MOHAIRBOMBER H&M/ 

LAUKKU PROMOD/ SAAPPAAT* VAGABOND/ 

*ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla 

Asussa kaikki muu housuja ja saappaita lukuunottamatta tuli hamstrattua pitkän viikonlopun aikana. Mieleistä pääkallohuivia olin etsinyt ikuisuuden, mohairjakku oli pakko kotiuttaa H&M:n aleista, kultaketjuin koristeltu pikkulaukku täytti sopivasti ”kameran nielevän”-tilaihmeen paikan vaatekaapissani ja neuleessa on kiva kontrasti tweedimäisen materiaalin ja kaulusta kiertävien niittien ansiosta. Jälkimmäisen ostin muuten uudesta kauppatuttavuudesta Reservedistä. Onko tuttu teille?

 Ostin kyseisestä puljusta useammankin ihanan pehmoisen neuleen ja jos totta puhutaan olisin voinut kotiuttaa noin kymmenen lisää. Oli pakko tsekata liikkeen nettisivuiltakin, että missä tuollaiseen kauppaan pääsee seuraavaksi ja ilokseni niitä löytyy näköjään Tallinna oikein kaksin kappalein. Täytyy ehdottomasti vierailla siellä, jos tyttöjen kanssa suunnittelemamme shoppailureissu ensi vuoden puolella toteutuu :-)