MY CUP OF TEA

Joulumieli tuntuu rakentuvan pala palalta, vaikka edelleenkin tuntuu absurdilta, että jouluun on tosiaan vain kolme yötä. Tänään mieltä on kuitenkin nostattanut aamupalaksi kauhottu riisipuuro, joululaulujen lallattelu koulussa siivoskelun lomassa, asiakkaiden kanssa vaihdetut joulutoivotukset, viimeisten lahjojen paketointi ja kuuma vaahtokylpy kera punaviinilasillisen. Kummasti piristi myös rauhallinen teehetki töiden ja koulun välissä. Varsinkin kun sen lipitti uudesta teemukistaan ja nakerteli samalla muutaman piparin. 

DSC09782


LAUTASET 2NDHAND/ JÄTTILÄISMÄINEN TEEMUKI STARBUCKS/ TEESIHTI MANUFACTURA/ LUSIKKA SAGAFORM/ 

DSC09783DSC09770DSC09792DSC09786

Huomaatteko muuten mikä tuossa lautasen vieressä köllöttelee? Minun uusi vauvani. Olivat saaneet tilattua mulle jostain toisesta myymälästä valkoisen äskakkosen ja tyytyväisenä olen tässä nyt muutaman päivän asennellut siihen samoja ohjelmia ja taustakuvia kuin vanhassa luurissani oli. Melkein se tuntuukin jo samalta :-) 

Nyt käyn keittämässä taas hiukan teetä, jatkan pitkästä aikaa viettelemääni rauhallista koti-iltaa ja pötköttelen sohvalla vielä muutaman Jersey Shore-jakson ajan. Kyllä. Jopa ehkä vähän hävettää myöntää, että fanitan kyseistä sarjaa nykyisin aika rankasti.