MAKE IT YOURS

Täällä otettiin tuo lomailu hiukan rankemmin tällä kertaa. En ole kajonnut tietokoneeseeni tai kameraani varmaan miljoonaan vuoteen. Oli kuitenkin pakko tulla katkaisemaan hiljaisuus, sillä muistui mieleeni, että lupailin teille arvontaa myöhäiseksi joululahjaksi. Siispä laitetaan jakoon lahjakortti persoonallinenkalenteri.fi:hin, jonka voittaja saa tuunata itselleen oman kalenterin vuodelle 2013. Kaiken saa valita itse alkamiskuukaudesta, kirjan kokoon ja jopa erilaisiin lisäosiin saakka. 

Laittakaa siis kommenttia(kera sähköpostiosoitteen) tulemaan ennen vuodenvaihdetta, niin arvon voittajan kun selviyden itse omista juhlatohinoistani. Ja niiden jälkeen voisin ehkä syventyä oman samanmoisen lahjakorttini käyttämiseen. Jos tuo aikataulu olisi vaikka hiukan rauhoittunut.

PS. käykääs muuten kurkkaamassa myös firman facebook-sivut!

EDIT// unohdin ilmoittaa, että arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu!