INSTAPICS

Voooi jessus sentään mikä kuvakimara tuonne Instagramiin oli taas päässyt tallentumaan. Yritin hiukan karsia, mutta silti noita kollaaseja olisi tollaset kunnioitettavat yksitoista kappaletta. Joten nauttikaapas nyt jälleen pläjäyksestä allekirjoittaneen pärstää, ruokia ja kynsilakkoja. 

instagram

Uusi vauva kera noin miljoonan timantin/ Sisko teki hyvää fetamureketta/ Hitsiläisen kylmä pihalla, mutta onneksi luminen maisema on sentään kaunista katseltavaa/ Meikäläinen veturihatussaan/ 

Kollaasit10

Joku ihan mieletön päähänpisto taas yksi aamu lähteä kouluun tennarit jalassa/ More to Loven tyttöjen kalenteri, jonka Mimmi mulle auviisti taannoin luovutti/ Ihana pikkusisko näpertelemässä joululahjansa kanssa/ Hyvvee jouluu/ 

instagram1

Sohvin joululahja marimekon pilkkuihin käärittynä/ Prahasta mukaan lähtenyt pörröneule ja kännykkäpussukka/ Joulupäivän aamupala/ Prahasta tuotu glitterlakka tositoimissa ja mustan kynsilakan päällä/ 

instagram2

Mukava ajosää/ Tyttöjen kanssa muutamalla kaljalla/ Starbucksin joulumuki/ Meikäläinen sai vihdoinkin valmiiksi Turun koulun portfolion, vaikka tuo kansi olikin tuollainen vartissa väännetty räpellys/ 

instagram4

Rauman Labambassa syömässä. Luulin tilanneeni vaan jonkun pienen sandwichin, mutta sieltä tulikin kylkeen vielä ranskalaiset ja caesar salaatti/ Pönötystä kivassa mekossa/ Minä ja sisko silloin taannoin. Olen ollut huomattavan tyylikäs poikatyttö jo nuorena/ Lentokoneessa/ 

instagram3

Hiukan lisää pönötystä pörröneuleessa/ Teki mieli herkkuja, joten luomupatonkia vadelmahillon ja luomukaakaon kera/ Toinen uusista glitterlakoista käytössä/ Maailman tiirailua parvekelasien lävitse/ 

instagram5

Luomukaakaoa ja kanelikeksejä/ Äidiltä joululahjaksi saadut aamutossut, jotka on juurtuneet jo meikäläisen jalkoihin/ Kukkuluuruu/ Kynsitarrat(joiden päällä on ylimääränen kerros glitteriä) lähtivät pois huvittavina liuskoina. Näyttää tekokynsiltä/ 

instagram6

Krapula-aamupalaa Lauran luona Raumalla/ Minun söpö Laurani ja minä joulupäivänä. Olin mielettömän iloinen kun tajusin tuona iltana, että voin föönätä etuhiukseni tuollalailla sivulle/ Glitterkynnet vol 246/ Cafe Sali Rauman vanhassa kaupungissa/ 

instagram7

Vetäisin äidin luona sellaisen satsin jouluruokaa, etten pystynyt syömään mitään muuta koko päivänä/ Kiltin tytön lahjasaalis/ Happy Joe made me happy/ Vietin joulupäivän kukkakimonossa ja otsis naamalla. Kuva otettu muuten vanhassa huoneessani, aww/ 

instagram9

Tahdoin välttämättä joulukuusen, joten istutin kolme sypressiä samaan ruukkun. Ovelaa/ Siskon kivituikut/ Asun yksityiskohtia/ Pikkusiskon isoäiti oli tehnyt itse vaahtokarkkisuklaata ja toffeeta, nami/ 

instagram8

Tämän aamuinen minipäänsärky talttui kummasti tonnikalaleivillä/ Badass-Piukku uudessa yöpaidassaan/ Matkustin suhteellisen kevyesti Prahaan. Matkalaukku oli minikokoa, samoin käsilaukku/ Toinen Lauran luona syöty aamupala/ 

Nyt mä painelen pakkailemaan reppuani, vaikka oikeastaan mun pitäisi olla jo nukkumassa. Mutta pakko kai se vähän on, jos ajattelin hypätä aamuvuoron jälkeen suoraan Helsingin bussiin. Mei meinattiin mennä muutaman tytön kanssa hiukan aiheuttamaan pahennusta, ihastelemaan raketteja ja toivottavasti nauttimaan olostamme. Saas nähdä tuleeko kamera mukaan olleskaan :-)