I’m COMIIIIING!

Yep, minä tyttö käväisen tänään koulussa ja painelen sen jälkeen kohti Helsinki-Vantaata. Toivottavasti tällä kertaa mut päästetään koneeseen asti ja pääsen nauttimaan pitkästä viikonlopusta isosiskoni ja kummitätini kanssa. Aion metsästää alkajaisiksi jostain pullollisen tsekkiläistä sitruunaolutta, jota olen himoinnut viime syksystä asti, parkkeerata ahterini johonkin tunnelmalliseen ravintolaan ja imeä itseeni jouluista tunnelmaa. 

Praha

Yllä oleva kuva on otettu viime syyskuussa, silloin kun olin viimeksi kyseisessä kaupungissa. Silloin olin reissussa rinkan ja parhaan ystäväni kanssa ja me lähinnä haluttiin kokea kaupungin tunnelma ja nähtävyydet mahdollisimman hyvin, ilman mitään turhaa turistihömpötystä. Siispä me keskityttiin lähinnä syrjäisimpiin katuihin, ravintoloihin ja kuppiloihin. Ja nautittiin ihan mielettömästi. 

Tällä kertaa mä olen valmistautunut yöpymään suhteellisen hienossa hotellissa aivan Kaarlensillan kupeessa, shoppailemaan ihan hemmetisti ja viettämään hiukan erilaista lomaa vaihteen vuoksi. Siispä kettu kuittaa, nostaa repun olkapäälleen ja palailee asiaan ensi viikolla. Ehkäpä jopa maanantaina :-) Sillä välin saatte nauttia muutamasta postauksesta, jotka kerkesin ajastella teille tiistaina, kun makasin koko illan sohvalla flunssaisena. Laters murut!