HAPPY HAPPY JOY JOY

Saahan asukuvat laittaa näytille ihan vaan kivojen kuvien takia? Laitan kuitenkin. Siitäkin huolimatta, että näytän pikkuisen Prahan sokkeloisilta kaduilta bongatulta kodittomalta ja olen näköjääs sortunut joka ikisessä otoksessa tuollaiseen kevyeen poseerausmaneeriinkin. Käsi korvalla, jalka koukussa ja hymy korvissa. Toimii tai ei, täältä tullee: 

DSC08904DSC08894DSC08907


TAKKI* MANGO/ PIPO CUBUS/ NEULE+NAHKAPÖKSYT H&M/ LAUKKU 2NDHAND/ SAAPPAAT* VAGABOND/

*ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla 

Tuolloin ekana päivänä hihitytti vielä kovasti. Puhelin oli hellässä huomassa laukkuni suojissa ja jalat olivat vielä autuaan tietämättömiä tulevasta rääkkäyksestä. Vannon kautta kiven ja kannon, että sunnuntaiaamuna mun särki penikoiden lisäksi jopa jalkapöydät. Kiroan alimpaan helvettiin sen neropatin, joka päätti, että Prahan joka ikinen katu naputellaan mukulakivistä. 

Kettu kuittaa, ja alkaa vääntämään teille massiivista kuvakoostetta matkakuvista yhden kampanjapostauksen tiimoilta. Saattaapi olla, että tässä menee koko loppuilta!