FREEZING OUTSIDE

Hupsista! Täysin spontaani ja melkein viikon kestänyt hiljaisuus täällä blogin puolella johtui valehtelematta omasta laiskuudestani. Ja ehkäpä myös koulusta, töistä, kaverin tupareista ja pitkästä viikonlopusta parhaan ystävän hoiteissa Raumalla. 

Vapaat päivät tarkoittivat muuten sitä, että olin kerrankin yhtä aikaa ”kotona” auringon valon kanssa. Totaalista luksusta näinä joulukuun päivinä, jolloin tuntuu, että valoisaa on vain muutama hassu tunti päivässä. Siispä asukuvia, siitäkin huolimatta, ettei mulla ollut päälläni mitään sen kummepaa. 

DSC08633DSC08637

POOLONEULE, TAKKI* H&M/ KAULAHUIVI GINA TRICOT/ LAUKKU 2NDHAND/ SAAPPAAT VAGABOND*/

*saatu blogin kautta

Perjantaina, jolloin kuvat on siis otettu, oli ihan jäätävän kylmä Raumalla(siksi siis tuo toppautuminen). Nukuttiin Lauran kanssa kevyesti pommiin ja jouduttiin skippaamaan aamusuihku(siksi siis tuo likainen sotkunuttura) jotta ehdittäisiin tyttöjen kanssa sovitulle kirppiskierrokselle. En löytänyt mitään sieltä, enkä edes vanhan Rauman joulutorilta tai muista kaupoista, joissa kierreltiin ennen kuin paettiin kaakaolle läheiseen kahvilaan. Asiaan vaikuttanee se, että olen lähdössä loppuviikosta shoppailulomalle….jonnekkin Eurooppaan ;-) Kerron myöhemmin lisää, nyt nukkumaan!