EFFECTS NAILS

Postimies herätti flunssaisen Pauliinan tiistaiaamuna ja taisi pienesti järkyttyä mun käheästä äänestäni. Tai lähinnä sen puutteesta. Sain huvittuneen katseen lisäksi käteeni pikkuisen mustan paketin, jonka päällä luki LivBox. Tilasin paketin Indiedays Inspiration-bileistä saadulla lahjakortilla, mutta olin täysin unohtanut että sellainen oli tulossa. 

Yllätys oli kuitenkin iloinen, kun joulukuun paketista paljastui Dr. Hauschkan ruusuvoidetta, minipullo Lancomen uutustuoksua, Louis Widmerin kuorintavoidetta, Kerastasen kiiltoseerumia ja Sally Hansenin kynsitarroja. Jälkimmäisiä päätin testata heti, olinhan mä ihastellut kyseisiä glittertarroja kaupoissa jo useampaan otteeseen. 

DSC08721DSC08728

(Tarrat saatu blogin kautta. Niitä voi ostaa marketeista hiukan yli kymmenen euron hintaan. Paketti sisältää 16 tarraa, mulla kului kymmeneen sormeen viisi :–))

Ja aika makeat vaan ovatkin. Laittaminen oli aikas helppoa ja meni leppoisasti samalla kun hörppi flunssalääkettä sohvalla ja katseli telkkaria. Viimeistelin galaksikynnet muutamalla kerroksella kirkasta päällyslakkaa ja vietin koko loppuillan ihastellen niiden säkenöintiä. Tarvitsee tarkkailla näitä ja raportoida teille kuinka kestävät :-) 

Tykkäsin muuten tuosta ylläripaketista niin paljon, että heitin tilauksen menemään, että saan kolme seuraavankin vuoden pakettia. Innolla odottelen jo, mitä uutuuksia saan silloin testattavaksi!