DREAM OUTFIT

Piiitkästä pitkästä aikaa näitä perinteisiä ”mitä tahtoisin pukea tänään”-kollaaseja. Tai yksi sellainen siis. Meinaan siinä haavemaailmassa, jossa mulla on rajaton vaatevarasto ja pihalla hippasen lämpimämpi mulla olisi päälläni seuraavanlaista: 

Kuvakaappaukset44

Kollaasissa on kaksi tämän syksyn/talven totaalista himotusta. Tumman sininen Mangon takki nahkakauluksilla on ihan mielettömän hieno. Se oli mun toinen vaihtoehtoni silloin taannoin, kun ostin sen Mangon maastonvihreän villakangastakin. Mua ei mitenkään harmita sen ostaminen, mutta tahtoisin kovasti tuonkin. Hah, ahne. 

Toinen puolestaan on tuo Piecesin maastonvihreä mokkalaukku. Mä olen käynyt kuolailemassa sitä varmaan viisitoista kertaa paikallisessa Onlyn liikkeessä. Ihan vielä en ole saanut sitä kannettua kotiin, vaikka keksinkin noin miljoona hyvää syytä ostaa se. Se on mm. kaunis, välttämätön lisä laukkukokoelmaani ja ihanan pehmoinen. 

Mitä ihanaa te olisitte pukeneet tänään sen sijaan, että mitä luultavammin toppauduitte allekirjoittaneen tapaan kaulahuivein, tumpuin ja kaikkein paksuimman neulepaitanne voimin noita alkavia pakkasia piiloon?