DRAMA QUEEN PART 321325

Huh huh! Meikäläinen lössähti just tunnin kylvyn jälkeen sohvalle köllöttelemään kera luomuglögin. Täytyy myöntää, että tuntuu ihmeen hyvältä olla kotona, vaikka rakastankin reissaamista yli kaiken. Älkää käsittäkö väärin, oli ihan mielettömän rentouttavaa irrottautua arjen pyörteestä ja talsia kilometri tolkulla mukulakivikatuja ja ihmetellä ympäröivää maailmaa. Mutta koska mä tunnustaudun maailmaan suurimmaksi toheloksi ja draamakuningattareksi, on kolikolla tietysti kääntöpuolikin.

Oltiin perjantaina hoitamassa sielua sillä kaikkein turhamaisimmalla tavalla eli kiertelemällä vaatekauppoja tunti toisensa perään. Astuttiin siskoni kanssa sisään uskomattomaan hienoon Mangoon, joka sijaitsee aivan Václavské náměstin tuntumassa. Kaarevista katoista roikkuvat valtavat kattokruunut ja yltäkylläisesti kuorrutetut seinät ikään kuin pakottivat mut kaivamaan puhelimen esiin ja tallentamaan tuon kaiken kauneuden instagramin ihmeelliseen maailmaan. Paitsi että mä en löytänyt puhelintani mistään. Lievän paniikkikohtauksen(ja liittymän sulkemisen) jälkeen mä muistin ihmetelleeni hetkeä aiemmin H&M:ssä, että miksi mun laukkuni oli auki. Kävin jättämässä yhteystiedot kaikkiin kauppoihin, joissa olin käynyt viimeisen puolentunnin aikana, mutta jotenkin aavistin, että mun vauvani oli jo mennyttä. Ja niin se olikin. 


DSC07639

Mun ihana vauvani DesignSkiniltä saadussa raitapyjamassaan, jota mun sitäkin tulee vähän ikävä.


Kävin kostoksi ostamassa itselleni hemmetin hienon laukun ja uuden talvitakin ja kirosin kurjaa maailmaa. Olo helpotti hiukan vielä lisää tänään, kun soitin heti Suomen puolella vakuutusyhtiöön ja kuulin saavani luurista täyden korvauksen. Huh. Ja marssinpa mä heti Forssaan päästyäni hakemaan uuden sim-kortinkin ja haaveilin tietty saavani samanmoisen puhelimenkin kouraani. Mutta ne olivat loppuneet. Ja ovat kuulemma keskusvarastoltakin. Kiltti myyjä kuitenkin lupasi selvittää mulle josko se saisi tilattua mulle valkoisen ”äs kakkosen” jostain muusta liikkeestä, joten pidän peukkuja pystyssä vielä sen suhteen :-) 


Mutta näin. Mitä tästä opimme? H&M:ssä käyminen lomamatkoilla on aina huono idea(tiettekö, siitä tulee muuteskin aina vähän sellanen hassu olo). Niin ja voisi sitä kai pitää tavaroistaankin vähän parempaa huolta. Ja voisi ne Samsungilla valmistaa ehkä pikkasen enemmän noita valkoisia kaunokaisiaan…. 


PS. Muuten, jos en saa vastaavaa vauvaa itselleni, niin kumpi olisi parempi: Note vai SIII?