DETAILS OF MY OUTFIT

Tiedättekö kuinka vapauttavalta tuntuu, kun ei vain oikeasti muista, että miltä päivältä alla olevat kuvat ovat? Veikkaisin viime lauantaita, mutta koska miniloma Raumalla oli sen verta kiireetön ja rentouttava, en ole ihan varma. Jotenkin ihan mahtavaa kun arkirutiini rikkoutuu sen verran, ettei ole ihan varma missä päivässä oikein mennään. Päivästä huolimatta, dramaattisen näköisestä ja onnellisen väsyneestä minusta ei oikein saanut kunnon kokonaiskuvia, mutta onneksi yksityiskohdat sentään pelaavat. 

9.12

Mekko on uusi lisäys vaatekaappiin. Löysin sen yllättäen Seppälästä, samalla kun odotin viereisen apteekin jonon hälvenevän. Mielettömän kaunis kuvio suorastaan pakotti mut ostamaan sen, vaikkakin tiesin vallan hyvin, että mun kämppikseni oli ostanut samaisen mekon aiemmin kirkkaan punaisena. Onneksi ovatkin väriensä puolesta sen verran erilaisia, ettei niitä ihan heti kättelyssä huomaa kaksosiksi. 

Nyt menen siivoamaan siinä toivossa, että saisin tämän sikolätin edes muistuttamaan kaukaisesti kotia. Voisi samalla vaikka keittää hiukan teetä ja edes yrittää hiukan viritellä eksysissä olevaa joulutunnelmaa. Vinkkejä sen havittelemiseen otetaan vastaan!