ALL I WANT FOR CHRISTMAS….

Vaikka mä olenkin jo hiukan kasvanut ohi sen vaiheen, jossa toivon/tarvitsen itselleni joululahjoja, on sitä silti kiva haaveilla. Siispä jos joku nyt multa sattuisi kysymään mitä tahtoisin jouluna kääriä ulos niistä riemunkirjavista, joulupukin kirjailluista papereista, vastaisin ehdottomasti jotain tällaista: 

Kuvakaappaukset45

1. Versacen Bright Crystal on mun yksi ehdottomista lempparituoksuistani. Ja koska mä tomppeli satuin hukkaamaan viimeisimmän pulloni, olisi mulla tarvetta uudelle moiselle. 30 millisestä timanttipullosta saa pulittaa abouttiarallaa 45 euroa ja sitä saa esimerkiksi täältä! 

2. Omistan suurimman osan Cecilia Ahernin tuotannosta, ihan vain siksi, että rakastan kyseisen leidin kirjoja yli kaiken. Kaksi novellia sisältävä Tyttö peilissä multa kuitenkin puuttuu vielä kirjahyllystäni. Se maksaa hiukan yli viisitoista euroa, ja jos ei jaksa kävellä kirjakauppaan asti, niin sen saa tilattua vaikkapa täältä! 

3. Laadukkaat sakset ovat saaneet täysin uuden merkityksen sen jälkeen kun aloitin vaatetusalan opinnot. Fiskarsille uskollisena haaveilen tällä hetkellä Klaus Haapaniemen kuoseilla koristelluista yleissaksista(jotka pyhittäisin hartaasti kankaille) ja kynsisaksista(ihan vaan siksi, että saatoin rikkoa samanmoiset Roosa nauha versiot tuossa muutama viikko takaperin). Parin kympin molemmilla puolilla pyörivät kaunokaiset voi lunastaa itselleen täältä!

4. Marimekon iloiset ja persoonallisella tavalla klassiset kuosit puhuttelee mua aina. Isoja sydämiä lähetän erityisesti Siirtolapuutarhalla koristelluille lautasille ja teepannulle sekä Kippis-tarjottimelle. Noita voi käydä ihastelemassa täällä! 

5. Myönnettäköön, että olen yksi niistä hulluista, jotka tahtovat vapaaehtoisesti pukeutua isoiksi vauvoiksi kotioloissa. Mä himoitsen erityisesti tuota vaaleanvihreää Jumpin:ä. Oman suosikkivärinsä voi käydä valitsemassa täältä!

Mitä te toivotte saavanne tänä vuonna joulupukilta?