WHAT HAPPENED?

Mä hyppäsin tällä viikolla tosiaan kahdesti Helsingin bussiin. Toisena päivänä mä otin mukaan siskoni, jonka kanssa me käytiin tunnin tehoshoppailulla…..

15.11

…ja syömässä Bravuriassa Mimmin kanssa. Se oli aika mahtava mesta muuten. Samantapainen kuin varmasti jo kaikkien tuntema Vapiano, mutta itse paikka oli musta hiukan tunnelmallisempi ja pakko myöntää, että ruokakin oli ihan tuhottoman hyvää. Tehtiin tosin Mimmin kanssa se virhe, että mentiin ottamaan valkosipulia herkkupastoihimme ja heh heh, voin kertoa ettei se ollut niin hyvä idea loppuiltaa ajatellen. Pastanystävä oli joka tapauksessa oikein onnellinen. 

15.111

…sekä moikkaamassa Emmiä Gina Tricotin 5-vuotissynttäreillä. Tarjolla oli skumppaa, piparia, mahtavia tyttöjä ja -30%-alennus koko valikoimasta. Tuon viimeisimmän seurauksena kiikutin kassalle setin ihania ohuen ohuita sormuksia sekä maastonvihreän maksihameen. KYLLÄ, vihdoinkin! Olen tainnut haaveilla sellaisen perään, mmmn, kesäkuusta asti? Tarvii ilmeisesti keksiä uusi pakkomiellen kohde. 

15.112

…että piipahtamassa Rihannan levyjulkkareissa. Vähän lisää skumppaa, mielettömän Ririn uuden albumin kuuntelua(Peppi oli jollain ihmeellä saanut sen käsiinsä) ja sitten lopulta kunnon skumppahiprakassa bussiin ja takaisin kohti Forssaa.

Sellaista. Toivottavasti ensi viikosta tulee yhtä jännä. Tai no veikkaisin villisti että tulee, mulla kun on torstaiaamuna lähtö Lontooseen. Robbie Williams, here I come! Sitä ennen kuitenkin kolme älyttömän pitkää koulupäivää ja mitä luultavammin massiivinen pakkauskriisi.