WEDNESDAY

Eilen oli ihan mielettömän rentouttava ja jollain tapaa seesteinen päivä, vaikka vipitinkin vaihteen vuoksi koko päivän paikasta toiseen ensin kotona ja sitten illalla Helsingissä. Matkustin jotain miljoonatta kertaa tässä kuussa Helsinkiin, mutta pirun hyvästä syystä. Scanbox ja MTL-tytöt olivat meinaan järkänneet ihan mahtavan illan meille muutamalle bloggaajalle. 

Aloitettiin meidän ilta Careliassa. Se on yksi niistä paikoista, joiden ikkunoita olen aina katsellut kaiholla, mutta johon en ole ikinä saanut pakotettua itseäni menemään. Se oli yhtä kaunis ja tunnelmallinen sisältäkin, viininmaistelut olivat oikeasti todella mielenkiintoiset, ruoka maittoi(vaikka mulla on edelleenkin hiukan ristiriitaiset tunteet mun alkuruokaani kohtaan) ja seura oli mitä mainiointa. 

Mä vakuutan että mä muistin myös syödä, vaikka se tän kuvasaldon takia vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä. 

29.11929.11229.11329.11729.11129.1129.11429.11529.11629.118

Tuliko nälkä? Mulla tuli. 

Vaaputtiin mahat pystyssä Careliasta Kinopalatsiin Koskemattomat-elokuvan ennakkonäytökseen. Ja se oli muuten ihan mieletön pätkä. Mä olen nähnyt paljon(siis oikeasti PALJON) elokuvia, mutta en muista yhtäkään tuollaista. Siinä yhdistyi jotenkin ihan äärettömän taitavasti hilpeys ja koskettavuus. Tiedättekö, sä saatoit minuutin sisään sekä vuodattaa kyyneleitä liikutuksesta että nauraa kippurassa elokuvassa kukoistavalle mustalle huumorille. 

Toistan itseäni, mutta ihan mie-le-tön. 

Ja koska ei oltu ilmeisesti elokuvankaan jälkeen saatu tarpeeksi toisistamme, lähdettiin me vielä muutaman(eli Mimmin, Joannan ja Emmin) naikkosen kanssa jatkoille vetämään hillityt skumppahiprakat. Yhdeksän bussi vaihtui yhteentoista ja yhdentoista bussi yhteen. Mutta oli muuten mukavaa!