UNAPOLOGETIC

Rihanna_Unapologetic

Mua faceebokissa seuranneet tietääkin jo, että koin pienen sekoamisen tossa reilu tunti sitten. Minä tyttö kun sain tietää, että olen monen muun bloggaajan lisäksi mukana arvonnassa, jonka voittaja pääsee Rihannan keikalle Tukholmaan(juuri muutama päivä ennen mun synttäreitäni) sekä hengailemaan kyseisen neitokaisen kanssa. 

Tähän väliin selllaiset huutamiset, kiljumiset ja hyppimiset ettei mitään rajaa. 

Te lukijat, jotka saatte siis äänillänne valita tuonne lähtijän osallistutte lisäksi arvontaan, josta voitte voittaa Rihannan uusimman levyn sekä kutsun levyjulkkareihin Helsinkiin(jossa voitte sitten satavarmasti tavata allekirjoittaneen) 

Koko näytön kaappaus 2.11.2012 185317.bmp

Kisa on voimassa viikon eli 9.11 asti ja pakko sanoa, että mun melkein tekisi mieli rukoilla teitä äänestämään mua :-D Sellaisen adrenaliiniryöpyn mä meinaan sain, kun kuulin meikäläisellä olevan edes mahdollisuus päästä näkemään ultimatelempparini livenä. Huh, kettu kuittaa ja lupaa muistutella teitä asiasta niin tiuhaan tahtiin, että heikoimpia heikottaa.

EDIT// Ja niin äänestää voitte tietty TÄÄLLÄ! Mä mitään täpinöissäni ole….