TIIA VANHATAPIO

Mä tykästyin kovasti Seppälän taannoin julkaisemaan Tiia Vanhatapio-mallistoon. Tai erityisesti mä menentin sydämeni kokoelman asusteille, jotka olivat mahtavan ulkonäkönsä lisäksi yllättävän edullisia. Vai mitä tykkäätte mun uusista rakkaistani? Rouhea ristikoru maksoi muistaakseni kuusi euroa ja näyttää ihanasti siltä, kun joku olisi takonut sen käsityönä. Pannan ostin puolestaan kymmenellä eurolla viime viikonloppuisia Inspiration-bileitä ajatelen. Se jäi kuitenkin kotiin, sillä onnistuin jollain ilveellä näyttämään siinä aivan liian söpöltä. Tiedä sitten miten se on edes mahdollista…

DSC08390DSC08392

DSC08413DSC08399DSC08402

Nyt olis vissiinkin aika alkaa pakkailemaan tavaroita huomista Lontoonreissua varten. Ajattelin pärjätä pelkällä selkärepulla ja ottaa mukaan mahdollisimman vähän tavaraa. Katotaan miten onnistuu ;-) Jonkun verran kyllä tuli opittua tehopakkaamista viime syksyisellä kuukauden reilireissulla.