SUNLIGHT

Silloin kun aurinko paistaa mielettömän kauniisti ikkunasta sisälle, on välttämätöntä kaivaa kamera esille. Ja kun oma tukka sojottaa pystyssä joka suuntaan ja aamulla kiiressä tuli kiskastua päälle nahkahousujen lisäksi vaan ylisuuri farkkupaita, on ihan aiheellista kuvata vain kotiaan. Onneksi tein hillityn sekoamisen tiistaina Ikeassa ja raahasin mukanani muutaman uuden mustavalkoisen koristetyynyn. Koti näyttää kummasti aivan uudelta. 

8.118.1118.112

Mä olin muuten täysin vakuuttunut, että nuo muutama mustavalkoinen tyyny ja muutama säilytysrasia, jonka sisään suljin hitosti meikkejä sun muita puteleita ikkunalaudalta ajelehtimasta saisivat tän paikan näyttämään aikuismaisemmalta. Ei se kuulemma toiminut. Ilmeisesti hyllyjen päällä istuskelevat nallet ja homemade art eivät vakuuta vieläkään ;-)