SPIKY

Aivotoiminta on ihan mielettömän tahmeaa tänään, mutta etteköhän te kestä vielä yhden asiasisällöltään köyhähkön postauksen. Postista taannoin hakemani postin paketti tuli tilattua alunperin allanäkyvien tekonahkaisten ja piikikkäiden kavereiden ansiosta. Mä tosin päätin, ettei mulla ole lupaa pitää kuin toiset niistä, mutta en osaa vielä päättää, että kummat lähettäisin takaisin. Auttakee!

DSC08036DSC08006DSC08009

Mä kallistun jostain syystä ehkä enemmän noiden oranssien puoleen. Niiden sävy on jotenkin ihanan lämpöinen ja tuollainen ylellinen oranssi, josta mä pidän oikein kovasti. Ja vaikka niiteillä kuorrutettuja loafereita voi vain vaivoin sanoa klassisiksi tai käytännöllisiksi, niin veikkaisin silti niiden olevan enemmän sitä. 

Mitä mieltä te olette? Voittaako neonkeltainen kiiltonahka vai lämpöisen oranssi tekonahka?