SOMETHING SO RELEVANT

Joskus on niitä päiviä, kun ne kaikista naurettavimmat asiat ovat niitä kaikista olennaisimpia. Tiedättehän sen, kun tulee järjettömän onnelliseksi kun ostaa itsellensa kimpullisen neilikoita ilman sen kummempaa syytä. Tai kun lakkaa varpaan kyntensä violeteiksi, piirtelee pitkästä aikaa ihan vaan huvikseen, löytää jotain ihan mieletöntä kirpputorilta…

5.112

….tai juo minttuista Detox-teetä aamuna, jona nukkui niin törkeästi pommiin, ettei edes kehdannut mennä enää kouluun. Keskityin opiskelun sijaan siis rääpystelemään uuteen muistikirjaani ja pulikoimaan hävettävän pitkään kuumassa vaahtokylvyssä. 

5.111

….tai vaihtaa itselleen puhtaat lakanat. Sellaiset joissa on hempeitä kukkia ja satuja lukevia oravia. Jostain syystä mun sisustusmakuni lähentee edelleen lähinnä viisi vuotiasta, vaikka en pidäkkään itseäni muutoin ihan kamalan tyttömäisenä tyttönä. Paitsi ehkä tässä muutama päivä sitten kun kirjoitin kavereilleni bilekutsun facebookissa otsikolla ”Prinsessan syntymäpäiväjuhlat”. 

5.11

….tai huomata muuttuneensa rasvaihmiseksi. Siis sellaiseksi, joka ihan mieluusti lääppii itseensä ties mitä tököttejä ja salvoja, vaikka on ennen inhonnut sitä touhua. Kiehl’s on tuliainen Lontoosta ja se viihtyy minkä tahansa huulipunan alla, Lush kuorii ja hoivaa lähes mitä vaan, L’ocittane lähti viimeksi mukaan Budapestistä ja on ainoaa käsirasvaa, jota suostun käyttämään sekä uusin tulokkaani tuossa alareunassa, jonka L’oreal niin ystävällisesti tällä kuivan koppuralle bloggaajalle lähetti. 

Nyt nukkumaan tuonne kukkalakanoihin. Huomenna ajalen jälleen Turun kouluun ja ainakin yritän nautiskella kaikesta yhtä relevantista kuin tässä lähiaikoina muutenkin. Ainakin koulukavereista, joita ei ole tullut taas kuukauteen nähtyä ja siitä lupauksesta, että aion raahautua Ikeaan ostoksille vielä koulun jälkeenkin. Ja sehän tarkoittaa tietysti halpaa luomuruokaa ja uusia tuoksukynttilöitä.